Hlavní obsah
Článek

Na herečce Barboře Mottlové (37) (34) příroda půvaby nešetřila. A právě nyní, kdy sama přiznala, že během karantény přibrala deset kilogramů, je její hrudník ještě bujnější. Barbora nafotila nové sexy snímky v šatech návrhářky Sandry Markové, ve kterých právě její vnady rozhodně přehlédnout nelze.

"Mám 70 kilo. Na herečku to není optimální, i když sestřička u vážení mi říkala, že jsem krásná a zdravá. Ovšem na modelku to úplně není," řekla Super.cz herečka, jejíž tělo je však pevné jako skála a na nedostatek zájmu ze strany mužů si rozhodně nemůže stěžovat.

Na nových snímcích Barbory Kloučkové se představuje jako bohyně Afrodita, která byla ideálem krásy, lásky a plodnosti. Báru s řeckou bohyní pojí krásná tvář, neodolatelný sex-appeal i perfektní tvary, stejně jako zástupy nápadníků. Herečka ale stále čeká na svého pana božského.

"Která žena by nechtěla být bohyně? Do téhle role jsem se vložila opravdu s velkou chutí. V nádherných šatech od skvělé návrhářky Sandry Markové, které dnes není vůbec kam nosit, jsem se po dlouhé době cítila opravdu božsky,“ uzavřela Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám