Hlavní obsah
Článek

Představitelka motorkářky, kovářky a pracovnice na erotické lince Alice v nováckém seriálu Ulice Eva Hacurová se loni na Vánoce zasnoubila se synem českého herce a letitého člena Divadla v Dlouhé Jana Vondráčka Kryštofem. Svatbu by snoubenci chtěli stihnout letos.

„Chceme mít svatbu v divadle a s celou naší rodinou z Prahy i z Moravy, takže budeme čekat, až se situace zlepší a vláda uvolní opatření. Kromě toho bude záležet na divadelním fermanu, kdy a co se bude zkoušet a hrát,“ řekla nastávající nevěsta.

O tom, které divadlo se stane svědkem svatebního veselí, není pochyb. Oba snoubenci mají pevnou vazbu právě na pražské Divadlo v Dlouhé.

„Můj snoubenec v tomto divadle téměř vyrostl a já jsem tam už 5 let v angažmá. Bylo to logické rozhodnutí, na kterém jsme se hned shodli. Navíc vdát se v divadle je mým snem už od dětství,“ svěřila nevěsta.

Svatební přípravy už začaly, zatím probíhají v poklidu. „Už nakupuji výzdobu, protože divadlo je velké a bude toho potřeba hodně. Ale třeba o šatech mám zatím jen částečnou představu. Na to všechno je ještě naštěstí dost času,“ dodala Hacurová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám