Hlavní obsah
Článek

Jako modelka a bývalá baletka je Hailey Bieber (27) zvyklá udržovat se v kondici. V podcastu Going for Goal pro Women´s Health nyní prozradila i svůj cvičební plán.

Hailey má v pase 60 centimetrů a váží 49 kilogramů. „Cvičení mi pomáhá udržovat zdravou mysl a zdravé tělo. Mám hodně ráda pilates a boxování jako kardio,“ nechala se slyšet 171 cm vysoká modelka.

„Dělávala jsem balet, takže je pro mě osobně pilates nejlepší. Hodně cviků se podobá pohybům z baletu. Myslím, že proto to mám tak ráda,“ prozradila a doplnila, jak pečuje o svou zářivou pleť.

„Svou pleť čistím ráno a večer nadvakrát, nejdřív něčím na bázi oleje, pak pěnou. Používám jedno nebo dvě séra a samozřejmě hydratační krém s ochranným faktorem. Ten nikdy nevynechávám. Je velmi důležitý v každém věku,“ dodala.

Jak zmínila, Hailey cvičí pravidelně nejen kvůli figuře, ale také duševnímu zdraví. Pravidelně chodí také na terapie. „Musela jsem se vypořádat s veškerou tou pozorností a negativními reakcemi. Provdala jsem se za někoho, kdo se s tím potýkal mnohem déle. Teď, když to sdílíme, líp tomu rozumím.“

Dokonce i hejty na sociálních sítích dnes zvládá lépe. „Byla to bitva. Myslela jsem si, že se musím ospravedlňovat lidem, kteří mě ani neznají,“ doplnila s tím, že už pochopila, že to nemá zapotřebí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám