Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o konci oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě překvapila nejen diváky, ale také některé herce. S odchodem ze seriálu se musel smířit i Jan Čenský (62). Ten hrál doktora Suchého celých deset let.

„Nabídnul jsem svoje chirurgické schopnosti na operačních sálech, ovšem zatím žádná nabídka nepřišla,“ zavtipkoval na kameru Super.cz herec. „Bude se mi stýskat po těch operacích, to mě hrozně bavilo,“ uvedl.

„Myslel jsem, že bych mohl jezdit třeba se záchrankou, a mohl bych tak své schopnosti využít při nějakém zásahu, to zatím taky nevyšlo, tak uvidím, je to nabídka a fakt jezdím rychle,“ řekl s humorem herec, kterého jsme potkali v Divadle Broadway na tiskové konferenci k muzikálu Láska nebeská.

Myšlenka není úplně od věci, řada herců a zpěváků začala v době, kdy nemohou před publikum, ve zdravotnictví pomáhat. Mj. Kateřina Pechová nebo Sarah Haváčová.

Uvidíme, zda se po konci oblíbeného seriálu do zdravotnické profese pustí i Čenský.

„Já bych rád dělal bratříčka, velmi rád bych nabídnul služby a moje maminka by měla radost, protože pracovala ve zdravotnictví a ráda by mě v bílé kombinéze a se štítem viděla,“ dodal herec, který je rád, že nyní může alespoň s kolegy zkoušet divadlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám