Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na život v teplých krajinách si velmi zvykli. Zuzana Belohorcová (48) byla ve svém živlu během života na slunné Floridě, kde léto prakticky nikdy nekončí, a když později vybírali nové bydliště, byly ve hře opět slunné destinace. Nakonec zvítězilo jižní Španělsko. Po pár týdnech života v Marbelle ale přišlo rozčarování.

„Za posledních třicet let nebyla ve Španělsku taková tuhá zima jako tento rok,“ posteskla si Belohorcová. Moderátorčin manžel Vlasta Hájek během chladných dnů začal uvažovat o tom, že by rodinu raději přemístil na Kanárské ostrovy. Konkrétně se mu zalíbil ostrov Tenerife, kde má svůj letní byt například Alice Bendová (50).

Z plánu ale zatím sešlo. „Teď už je ve Španělsku pěknější počasí, tak manžel ustoupil z nápadu se stěhovat na Tenerife,“ řekla nám Zuza, která momentálně na Slovensku natáčí šestou řadu místní verze pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Na Kanáry se prý rodina i tak pojede podívat, Zuzana ale zatím není nakloněna myšlence trvalejšího přesunu. „Ostrov je jedna věc, pevnina druhá věc. Sama si nedovedu představit, že bych žila na ostrově,“ říká rozhodně Zuza Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám