Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé z rodin přihlášených do reality show Výměna manželek trápí finanční problémy a s tím související nedostatek potravin a poloprázdné lednice. Častokrát náhradní maminky složitě vymýšlí, z čeho budou nadcházejících 10 dnů vařit. Nedostatek jídla ale nebude problémem nového dílu, právě naopak.

Účastník Evžen (55) si začne na náhradní manželku Ivanu (55) stěžovat paradoxně kvůli tomu, že až příliš vyvařuje. „Už mi připomíná moji babičku, když jsme k ní jezdili: Okamžitě se pojď najíst a pak můžeš zase ven,“ vzpomíná na dětství Evžen.

Stejné pocity má i jeho dospívající dcera Gábina. „K tomu se přiznávám i já, že už jsme oba mrtví z jídla,“ nechá se slyšet u oběda.

To, že Ivana nenechá rodinu trpět hlady, zjistí brzy i Evženova manželka Martina (50), která po příjezdu do Ivaniny domácnosti objeví k prasknutí přeplněnou lednici i mrazák. Jen během krátké videoukázky je patrné, že Ivana v prozatímní rodině řeší hlavně jídlo a to, co bude vařit nadcházející dny. Evženovi se nelíbí, že s dcerou nestihli sníst ani to to, co už Ivana navařila, a přitom se chystá postavit k plotně znovu.

„Já už nemůžu teď. Už si dělám z Ivany srandu, co bude zítra k jídlu, co bude ve čtvrtek. Říká, že to kdyžtak budeme mít v mrazáku a pak si to ohřejeme. Člověk potřebuje čerstvý jídlo, a ne to tahat z mrazáku a mít plnej mrazák hotovýho žrádla,“ dodává ve videoukázce Evžen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám