Hlavní obsah
Článek

Eva Josefíková (34) nastoupila do Slunečné, aby nahradila těhotnou Veroniku Arichtevu (37). Netrvalo ani rok a sama otěhotněla. Půvabná herečka s předstihem oslavila na place i své jednatřicáté narozeniny. Překvapení v podobě dortu, květin a dárkového koše si užila, ale jak sama tvrdí, ten nejkrásnější dárek už dostala a pár měsíců ho nosí pod srdcem.

Ještě loni slavila narozeniny na cestách, dnes už je všechno jinak. „Třicátiny jsem slavila v Thajsku. Oslava byla perfektní a s kamarády, které jsem si tam za tu dobu, co jsem tam byla, našla. Kamarádi a rodina mi z Česka poslali asi čtyřicetiminutové video plné gratulací. Byla jsem dojatá. Taky jsem jedny narozeniny slavila ve Vietnamu v Hanoji,“ vzpomínala.

Dnes je Eva ráda za to, že je vše v pořádku, a ideální narozeninový dárek letos vidí v čistě praktických věcech. „Teď už si přeji věci, jako je kuchyňský robot a výbavička, protože mám pocit, že nic nepotřebuji a štafeta v dárcích je předána někomu jinému,“ smála se herečka.

Maminku hraje i v seriálu Slunečná, a tak si mateřství může tak trochu nacvičit. A dokdy plánuje pracovat? „Zatím mám v plánu natáčet do dubna, pokud tedy bude vše v pořádku. A pak? Ať se diváci nechají překvapit,“ krčí rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám