Hlavní obsah
Článek

Poslední dny měla Dominika Gottová (50) řešit nepříjemné zdravotní problémy, kvůli kterým měla dokonce i skončit v nemocnici. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se nám ozvala s tím, že sice pomoc lékařů vyhledala, její zdravotní stav ale rozhodně není tak vážný, jak se myslelo.

„Nejsem hospitalizovaná a ani jsem být neměla! A nejsem ve vážném stavu! Na vyšetření do nemocnice mne poslal můj lékař, protože mi několik dní nebylo dobře kvůli lékům, které beru na vysoký tlak,“ řekla Super.cz Dominika, která se již před pár dny svěřila s tím, že má problémy s vysokým krevním tlakem.

„Kapačku jsem dostala proto, že jsem několik dní kvůli nevolnostem nejedla. Více se ke svému zdravotnímu stavu vyjadřovat nechci,“ popsala Gottová s tím, že informace o jejím zdravotním stavu pustil do médií člověk z jejího blízkého okolí, který ji velmi zklamal.

„Velice mne mrzí, že toto naopak udělal člověk, který bez mého svolení o mém stavu veřejně mluvil, a ještě vše zdramatizoval. Jsem tímto člověkem, který absolutně nectí lékařské tajemství, velice zklamaná!“ dodala závěrem nejstarší dcera Karla Gotta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám