Hlavní obsah
Článek

Narodila se ve Venezuele, ale kariéru v módním byznyse Gianni di Leo rozvinula až v České republice. „Hned během své první návštěvy České republiky jsem se do této země zamilovala,“ uvedla roztomilou češtinou návrhářka, která nám mimo záběr přiznala, že se nezamilovala pouze do naší země, ale také do jistého Čecha, který se stal následně jejím manželem a se kterým má dítě.

Začít v Česku od začátku nebylo jednoduché. „Bylo to velmi těžké, ale pokud člověk má tu energii a lidi, kteří vás podporují, tak máte všechno,“ říká designérka, která začínala s rozvojem své značky sama, ale nyní už jí pomáhají i její krajanky.

Gianni se po přemístění do středu Evropy musela přizpůsobit jiným potřebám klientek. „Ženy v latinské Americe jsou rády exotické a barevné. V Evropě jsou ženy víc konzervativní, elegantní a stylové. Odkazem naší značky je umocnění ženskosti a elegance. Spojit latinskou a evropskou ženu,“ říká Gianni di Leo, jejíž modely si zamilovala například Gabriela Partyšová (45).

S ohledem na koronavirovou pandemii a složitou situaci ve Venezuele se Gianni do své rodné země hned tak nepodívá. „Je to velmi náročné z politického a sociálního hlediska. Mám tam ale rodinu, těším se na ni a snad ji brzy uvidím,“ říká v rozhovoru Gianni di Leo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám