Hlavní obsah
Článek

Za poslední měsíce přišel Bohuš Matuš (50) o většinu kšeftů. Před publikem už nějakou dobu nevystupuje a jediné, kde si zanotuje, je během zkoušení nového muzikálu Láska nebeská. Ani tak si zpěvák nestěžuje a finančně se mu daří dobře. Díky jedné z obdivovatelek

„Mám naštěstí okolo sebe úžasné lidi, včetně mé nejmilejší paní doktorky Věry Baudyšové, která vyhrála cenu nejlepší praktické lékařky roku a velice mi pomáhá. Takže nestrádám. Už jsem si vybral asi 20 vystoupení, která následně udělám,“ svěřil Super.cz zpěvák s tím, že fanynka jeho hlasu si předplatila vystoupení, a jakmile to vládní opatření dovolí, začne znovu koncertovat.

Vedle toho začíná uvažovat o tom, že by začal vyučovat zpěv. „Mám už obavy, že pokud se to bude prodlužovat, tak budu profesorem doopravdy a budu učit někoho zpívat, hraji i na kytaru, takže hledám zkušebnu a kdo by měl zájem, velice rád naučím pár základních věcí,“ svěřil se nám zpěvák na tiskové konferenci muzikálu z písní Waldemara Matušky, ve kterém hraje profesora.

„Jsem moc rád, zkoušíme každý den, je to úžasné v tom, že člověk nesedí doma. Přestože mám úžasnou dcerušku, tak bych měl být víc doma, ale mě hrozně baví ta společnost lidí a jsem vděčný za to, že tady můžu být a poslouchat písně Waldemara Matušky,“ dodal v Divadle Broadway Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám