Hlavní obsah
Článek

Loni v říjnu vyšlo najevo, že Jan Onder (38) už není sám a tvoří pár s o patnáct let mladší tanečnicí Natálií Otáhalovou. Původně pracovní vztah dvojnásobného vítěze StarDance a kolegyně, která ve zmíněné taneční soutěži tančila s hercem Matoušem Rumlem, přerostl v lásku. „Oni ti tanečníci k sobě mají prostě blízko. Mají stejný okruh zájmů. Společné téma,“ zdůvodňoval Honza svůj výběr v rozhovoru pro Super.cz.

Dvojici dala dohromady Natálčina babička, tanečnice a porotkyně tanečních soutěží Jana Janoudová. „S její babičkou se znám 28 let, od doby, co jsem začal tancovat. Jednou přišla do divadla Ypsilon, kde hraju v jednom představení, a zeptala se mě, jestli nevím o někom, kdo hledá tanečnici. Asi už věděla, že já tanečnici hledám. Takže nás v podstatě dala dohromady ona,“ usmívá se Onder.

Původně se ale zapřísahal, že s tanečnicí do vztahu už nikdy nepůjde. „Po mém vášnivém rozchodu s Luckou Hunčárovou jsem si říkal, že tanečnici už nikdy. Pak jsem chodil s herečkou, a teď chodím s tanečnicí a zároveň herečkou. Tak to mám dohromady. Tanec tolik neřešíme a dáváme si pozor na to, abychom spolu příliš nepracovali,“ dodal Onder.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám