Hlavní obsah
Článek

Potvora ze Slunečné Bára Jánová (34) už podruhé dostala facku od svého seriálového manžela Jana Plouhara. Ten hraje žárlivého Štěpána hodně věrohodně. Ač vypadá scéna hodně dramaticky, seriálové Sylvy se její drsný manžel ve skutečnosti ani nedotkl.

„Všechno to probíhalo v pohodě a korektně. Bára je nesmírně tvárná, takže mi uhnula těsně a vypadalo to krásně. Předem se samozřejmě domlouváme, všechno máme nazkoušené. Nejprve jedeme krokem, abychom si upřesnili, kde bude kdo stát, co bude následovat po této replice, a nakonec to zkusíme v reálném čase,“ popisuje natáčení fackovacích scén Plouhar. I tak ale herci mají k ruce kaskadéra.

Bára Jánová už ve Slunečné jednu facku dostala.

„Samozřejmě je na place kaskadér Petr Drozda, díky němu je to skvěle nacvičené, a tak se nemůže nikomu nic stát,“ pochvaluje si herec, který tak nějak očekával, kam jeho role spěje.

„To, že se jeho chování ponese v tomto duchu, dost naznačovaly předešlé díly, takže jsem nebyl chováním Štěpána zaskočen. Alkohol a podobné věci dávají dohromady scény, které z toho vyplynuly,“ míní.

Neurvalé chování Štěpána očekávala od scenáristů i Bára Jánová, která Janu Plouharovi nastavovala svou tvář. „S Honzou se cítím v bezpečí, není problém. Na všem se domluvíme a jdeme na to. Už jsme spolu podobné scény točili a musím říct, že to šlo v pohodě,“ nebála se Jánová. Na to, jak se jim facka povedla, se podívejte ve video ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám