Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češka Natálie Kočendová bude Českou republiku reprezentovat na světové soutěži Miss International v Japonsku. Natálku loni potkalo velké neštěstí, v 6. měsíci těhotenství porodila mrtvé dítě. Podle pravidel pořadatelů už jako těhotná nemohla odletět na světovou soutěž. Nyní je vše jinak.

"Taťána Makarenko to musela řešit v Japonsku, nakonec na Miss International na podzim odletím. Bylo to těžší, v Japonsku je to velmi kontroverzní téma," řekla Super.cz Natálka.

To potvrdila také ředitelka Miss Czech Republic Makarenko. "Natálie v tuto chvíli splňuje podmínky pro účast na světové soutěži, jelikož dítě nemá. Smlouva zní, že se mohou účastnit slečny bezdětné a svobodné, což Natálie v tuto chvíli je," dodala Makarenko.

Natálka má za sebou nejtěžší rok života. Pro vztah s partnerem Laky Royalem to byla velká zkouška.

"Zapomenout se nedá, je to těžké, ale ta největší bolest už je za mnou. Zvládli jsme to s přítelem a rodinou společně. Myslím, že náš vztah je teď mnohem pevnější, posílilo nás to. Jsme rádi, že jsme to ustáli. Laky byl tou největší oporou. Stále se mě snažil rozesmát, bylo to těžké, ale zvládli jsme to, a to je důležité," dodala Kočendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám