Hlavní obsah
Článek

„Pane“ mu říkal posledních deset let, nyní našel nového majitele. Herec Matthew Perry (†54) prodal pobřežní dům v Malibu levněji, než chtěl, ale pořád se ziskem. Kupoval jej v roce 2011 za 12 miliónů amerických dolarů a získal za něj 13,1 miliónu amerických dolarů, což je asi 281,4 mil. Kč.

Doménou nemovitosti jsou hlavně luxusní výhledy na oceán z teras i skrze prosklené stěny táhnoucí se po celé délce domu. Dopřát si je můžete alespoň zprostředkovaně na fotkách pod článkem. Majitelé je mají z ložnic, obývacích prostor, kuchyně, jídelny, která přechází v terasu, ale také herny.

Před pár měsíci si seriálový Chandler pořídil dům v losangeleské rezidenční čtvrti Pacific Palisades. Dle informací zahraničních médií má poloviční rozlohu prodané nemovitosti, ta činí velkorysých 511 metrů čtverečních, o fantastický rozhled do okolí se ale ani tentokrát neošidil.

Na konci loňského roku Perry oznámil, že se zasnoubil. Jeho vyvolenou se stala devětadvacetiletá manažerka Molly Hurwitz. „Rozhodl jsem se, že se zasnoubím. Mám totiž konečně to štěstí, že randím s nejlepší ženou na celém světě,“ uvedl v rozhovoru pro magazín People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám