Hlavní obsah
Článek

Přípravy na nejsledovanější soutěž krásy Miss Universe, kde naši zemi bude reprezentovat Klára Vavrušková (24), jsou v plném proudu. Při příležitosti nafocení portrétu, které mají finalistky zobrazovat jako silné ženy, česká kráska odhodila i své svršky.

„Fotografie vznikly úplnou náhodou. Sama si totiž nedokážu představit, že bych takto pózovala před fotografem pravidelně,“ svěřila se Super.cz Klára. „Díky profesionálnímu týmu z Essens Boudoir, který se postaral o mou vizáž, jsem se cítila velmi komfortně. Konečný výsledek se mi velmi líbí,“ dodala modelka, která se aktuálně připravuje na světovou soutěž, kde nás bude reprezentovat.

Klára Vavrušková byla už před více než rokem, nejen pro svou jemnost a přirozenost, ideální kandidátkou na soutěž Miss Earth, která probíhala na Filipínách v roce 2019. Svým půvabem okouzlila i diváky a porotu a na soutěži získala titul Miss Earth Water, čímž se stala třetí nejkrásnější ženou planety.

V loňském roce, kdy Česká Miss Essens z důvodu nařízení vlády musela odložit celý ročník soutěže, nevzešla nová vítězka, která by naši zemi v zahraničí zastupovala. Vedení se tak rozhodlo dát Kláře Vavruškové šanci ještě jednou reprezentovat Českou republiku, a to na nejprestižnější soutěži světa Miss Universe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám