Hlavní obsah
Článek

Herečka Lily Collins (31) má za sebou velmi úspěšný rok. Úspěch slavila jak se seriálem Emily v Paříži, tak v soukromí. Zasnoubila se s partnerem Charliem McDowellem a pomalu se chystá k oltáři. Štěstěna jí zkrátka přeje, ovšem nebylo to tak vždycky. Není tajemstvím, že Lily dlouhá léta bojovala s poruchou příjmu potravy.

„Roky chodím na terapie a až teď začínám chápat, proč jsem dovolila, aby mě tak temné myšlenky ovládaly. Abych se podle nich rozhodovala, co budu, nebo nebudu jíst, a aby mě omezovaly,“ rozpovídala se v podcastu Make It Reign dcera Phila Collinse.

Dále uvedla, že to pro ni naštěstí už neplatí a dnes se snaží zaměřit hlavně na šťastné momenty. „Měla jsem v hlavě hodně hlasů, které radily špatné věci,“ přiznala.

S odstupem času svou poruchu lépe pochopila, i když na sobě musí neustále pracovat. Snoubenec je jí v tomhle velkou oporou.

„Posílila mě přátelství s lidmi, které miluji, kteří mě podporovali. A také vztah s mým partnerem. Díky němu jsem nejlepší verzí sebe samé.“

„Pokud jste hladoví, fyzicky i emocionálně hladoví, nikdy nebudete správně fungovat. Nemůžete být nejlepší verzí sebe samých a nežijete život naplno,“ dodala na závěr.

Lily se rozepsala o své nemoci i ve své knize Unfiltered, v dramatu To The Bone si pak dokonce zahrála pacientku s anorexií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám