Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Elizabeth Hurley (58) se znovu pochlubila svým pevným poprsím a vystavila snímek, kde stojí jen v kalhotkách a rozhaleném svetru na verandě. I když se na stále mladistvou brunetku muži stále dívají s obdivem, jeden z jejích snímků tak nadšený není. Piers Morgan z Good Morning Britain si servítky nebere nikdy a vůči nikomu a do Elizabeth se opřel v živém vysílání.

„Vypadá skvěle, ale co to děláš, Liz? Trochu sněhu a ty odhrnuješ svůj svetr. Kdo ti pořizuje tyhle snímky? Tvůj devatenáctiletý syn? Není to trochu strašidelný? Co to má být? Tohle většinou nazýváme jako hrůzný a lačný pokus o pozornost,“ uvedl v ranní show Morgan.

Elizabeth často přidává sexy snímky a v roce 2018 v jednom z rozhovorů prozradila, že právě Damian bývá na druhé straně fotoaparátu a její dráždivé snímky pořizuje.

Kolegyně se snažila Pierse brzdit a řekla mu, že tyhle věci nemůže říkat na obrazce a tvrdit o někom, že je zoufalý a lačný po pozornosti. Na to moderátor reagoval slovy: „Tu fotku můžeš vidět dvěma způsoby – zaprvé, vypadá skvěle. To rozhodně, ale také je jí 55 let a její svlékání na sněhu fotí její 19letý syn.“ To už kolegyni ve studiu trochu naštvalo a Piersovi odvětila: „Promiň, ale chceš mi tvrdit, že ženy po padesátce nesmí ukázat ani trochu své kůže?“

Morgan se ale nenechal rozhodit a velice horlivě odpověděl: „Ale no tak! Můžeš si myslet, že vypadá skvěle, ale no tak!“ Herečce vzkázal: „Je ti 55 let, oblékni si něco!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám