Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotograf Brooklyn Beckham (25) si na své tělo přidal další tetování. Popáté tak dává najevo svou velkou lásku k budoucí manželce Nicole Peltz.

Na krk si před časem nechal vytetovat oči své milované a pod ně, na šíji, nyní přidal ještě vyznání lásky, které od své blond krásky dostal.

„Navždy můj chlapče. Toto si přečti pokaždé, když pocítíš úzkost. Chci abys věděl, jak hluboce jsi milován. Máš to nejlaskavější srdce, jaké jsem kdy poznala a doufám, že neprožiji jediný den bez tvé lásky. Myslím si, že jsi neuvěřitelný. Všechno spolu dokážeme zvládnout, když se pomalu nadechneš a budeš věřit. Miluji tě nadevše. S láskou, tvá budoucí manželka.“

Snímek tetování olajkovala samozřejmě celá rodina Beckhamů, kteří se těší na svatební veselí, které bylo kvůli pandemii koronaviru odloženo na rok 2022.

Pár fanoušků sice v komentářích zmínilo, že by se mohli v budoucnu rozejít a tetování bude možná měnit, ale to zamilovaný pár nekomentuje a dál si vzájemně vyznávají lásku.

Brooklyn už má přes 30 tetování a své budoucí ženě už věnoval několik obrázků. Na krku má vytetované jméno Nicola, na ruce pár láskyplných slov, na krku její oči, nově také milostný dopis a nedávno si nechal Brooklyn vytetovat jméno babičky své milované, která před rokem zemřela a Nicolu to hodně zasáhlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám