Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Dalibor Janda (71) byl před pár dny ve vážném stavu hospitalizován ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze. Za sebou má operaci a dle slov dcery Jiřiny Anny se cítí lépe, což je skvělá zpráva i pro všechny jeho fanoušky.

„Jediné, co k tomu mohu říct, je, že tatínek leží v nemocnici ve vážném stavu. Dnes čekáme na další informace lékařů,“ řekla Jandová Super.cz v úterý s tím, že další informace rodina nebude poskytovat. „Nezlobte se, zatím je brzy k tomu něco říkat. Vím, že spekulace budou vznikat, ale to se nedá nic dělat,“ dodala.

Po pár dnech už měla Jandová, která je také zpěvačkou, pro fanoušky dobrou zprávu. Zpěvák legendárních hitů Hurikán, Žít jako kaskadér nebo Oheň, voda, vítr má po operacích a cítí se lépe.

„Jsem strašně šťastná, že konečně můžu mít trošku optimističtější hlas. Že jsem s ním mluvila, že se cítí líp. Všechny moc pozdravuje. Je po operaci, takže to vypadá velmi nadějně. Samozřejmě to bylo náročné, teď se mu to všechno přemítá v hlavě. Ale je v dobrých rukou,“ řekla v pořadu Život ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám