Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana (36) frnkla s partnerem Jordanem Hajem, dcerou Lennon (3) a kamarády do Indonésie, kde si užívají teplo, relax a pohodu. Sice museli nějaký čas zůstat na hotelu v karanténě, ale po jejím uplynutí už se mohli v klidu přesunout na oblíbený ostrov Bali.

Smetana nedávno prozradila, že čeká druhé dítě. A právě těhotenským bříškem se pochlubila na roztomilé fotce s Jordanem.

„Na krku zaschlá vrstva aloe vera, co nám roste na zahradě a léčí spáleniny od nečekaně silného slunce, na čele polibek od toho, kdo dal mému životu nový rozměr a s kým zanedlouho darujeme život druhé lidské bytosti. V hlavě stoický klid, po strašně, příliš dlouhé době. Pomalu, ale jistě rostoucí bříško a za námi děťátko číslo jedna s čelovkou na hlavě po vzoru pohádkové Dory zkoumá prales,“ zasnila se Smetana, která byla loni propírána kvůli dostaveníčku s hercem Josefem Trojanem.

„Neslyšíme nic kromě mohutného vodopádu, před námi netušené obzory, posíláme objetí a paprsek do zasněžených krajů,“ působí šťastně a spokojeně budoucí dvojnásobná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám