Hlavní obsah
Článek

Bridgertonovi jsou jedním z největších seriálových hitů současnosti a z hlavních aktérů se staly skoro přes noc hvězdy. Od uvedení 25. prosince se netflixová senzace drží v top pětce nejsledovanějších pořadů streamovací sítě u nás a žebříčku kralovala několik týdnů.

O hercích, kteří ztvárnili hlavní seriálový pár, Regém-Jeanu Pageovi (31) a Phoebe Dynevor (25), se toho napsalo už mnoho. Page nyní promluvil o cvičebním plánu, který musel před natáčením dodržovat.

„Musel jsem být hodně aktivní, takže jsem najel na mód Rockyho. Vstával jsem v pět ráno každý den a v posilovně cvičil s trenérem,“ prozradil deníku The Sun.

„Byl strašný. První hodinu a půl každého dne jsem se prakticky jenom snažil přežít,“ popsal svého trenéra. „Naštěstí mám pro to jako herec pochopení,“ dodal Regé, který své svaly předvedl před kamerou v plné parádě.

Postelové scény v seriálu jsou tak žhavé, že zaujaly i internetové piráty. Objevily se už na řadě porno stránek a tvůrci Bridgertonových nyní usilují o jejich stažení.

Regé, britský herec s kořeny až v Zimbabwe, jenž ztvárnil vévodu z Hastings, dokonce svěřil, jak scény prožívala jeho rodina. „Byli na to připravení. Máme skupinový chat, ve které jsem je varoval, kdy si mají jít udělat čaj nebo tak něco,“ prozradil v pořadu Drew Barrymore.

Zato představitelka Daphne Bridgerton měla svou rodinu víc pod kontrolou. Seriál totiž sledovala s nimi. „Maminka byla velmi pyšná a nadšená, dívali jsme se společně s celou rodinou, dokonce i s prarodiči. Když přišlo na věc, rychle jsem popadla ovladač a přetočila to. Zvládla jsem to jen tak tak,“ řekla Daily Staru Phoebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám