Hlavní obsah
Článek

Bývalý policista Reno Raines, psanec, který loví psance. Málokoho v 90. letech minul seriál Odpadlík s Lorenzem Lamasem v hlavní roli. Americký herec 20. ledna oslavil 63. narozeniny.

Lamas pochází z herecké rodiny a před kamerou se objevoval od dětství, první větší úlohu získal ve slavné Pomádě. Na kontě má aktuálně ke stovce filmových a seriálových rolí. Kromě Odpadlíka, který z něj udělal mezinárodní akční hvězdu, si zahrál mj. ve filmech Muž s mečem, Půlnoční samuraj nebo Temný úsvit.

Bohatý je také jeho osobní život. Lamas byl pětkrát ženatý a z manželství s publicistkou Michele Cathy Smith a herečkou Shaunou Sand a z partnerského vztahu s herečkou Daphne Ashbrook má celkem šest dětí, syna a pět dcer.

S poslední ženou Shawnou děti neměli, ale porodila mu vnouče. Když Lamasova dcera Shayne zjistila, že po narození prvního potomka, dcerky, nebude mít ze zdravotních důvodů další děti, Shawna se nabídla, že jí dítě odnosí. Tak se také stalo a v roce 2015 porodila chlapečka.

„Shawna není jen má nevlastní matka. Je to má spřízněná duše. Je to anděl, který požehnal celou naši rodinu včetně mého otce,“ uvedla tehdy Shayne Lamas.

Lamasovou současnou přítelkyní je o 27 let mladší bývalá modelka Kenna.

Reklama

Další články

Načítám