Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Jana Fabiánová (41) si zasoutěžila v kulinářské show Prostřeno! V nejnovějším díle, věnovaném zdravému stravování, soutěžící netuší, že maminkou Jany Fabiánové je známá zpěvačka a herečka Naďa Urbánková (†83). Mladší generace ji přece jen tak nezná.

Do trapné situace se dostane především student Martin (23). „Já si teď budu následující dny lámat hlavu, jaké zpěvačky je dcera, tipuji asi nějakou céčkovou zpěvačku, která nebude moc známá,“ prohlásí před smějící se Fabiánovou. To další soutěžící aspoň tuší, že to asi bude známá zpěvačka, a dokonce poznala i Janu Fabiánovou.

Martin zjistil, kdo je maminkou Jany Fabiánové.

„Janču já znám, protože jsem jednou o tobě četla článek a ty máš maminku nějakou zpěvačku,“ málem se trefila osobní koučka Katka. Martin nakonec zabrouzdal na internetu a konečně zjistil, kdo je Naďa Urbánková.

„Rozluštil jsem záhadu, zjistil jsem to, myslel jsem, že to bude někdo velmi neznámý a dneska už zapomenutý, což tvoje maminka není, Naďa Urbánková rozhodně není neznámá zpěvačka,“ kál se. Jana Fabiánová se naštěstí jeho trapasu spíše zasmála a rozhodně se neurazila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám