Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co jsou princové William a Harry ženatí, a tím pádem ze hry, doufaly fanynky královské rodiny, že se objeví jiný sličný mládenec s modrou krví, o kterém by mohly snít. A dočkaly se.

Arthur Chatto je jednadvacetiletý prasynovec královny Alžběty II. (†96) a jeho babičkou nebyl nikdo jiný než princezna Margaret. Chatto je 26. v pořadí s nárokem na britský trůn a živí se jako profesionální sportovec a trenér.

Dokonce je držitelem dvou rekordů, a to za nejmladší veslařský tým a za nejmladšího jedince v týmu, který vesloval kolem Velké Británie, jak praví jeho profil na Instagramu.

„Bylo to úžasné, ale zároveň úmorné veslovat 42 dní kolem Británie s posádkou složenou ze čtyř studentů,“ nechal se na sociální síti slyšet v prosinci.

Kolegové z veslařského týmu Arthura popisují jako výjimečně oddaného a neúnavného nadšence, který je pevný ve svých zásadách. Jako osobní trenér se soustředí na silové a vytrvalostní tréninky s vojenským zaměřením a nepřestává opěvovat pozitivní vliv, jaký má fitness na duševní zdraví.

A aby toho nebylo málo, angažuje se v charitě a přičichl i k modelingu. Spolupracoval například s Britským červeným křížem nebo organizací Just One Ocean, která odstraňuje plasty z oceánů.

Bohužel pro fanynky je Arthur ale zadaný. Již několik let je ve vztahu s Lizzie Friend a podle všeho tvoří dokonalý pár. Svou dívku vyvedl dokonce na nejednu královskou událost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám