Hlavní obsah
Článek

Do diváckého povědomí se herečka Petra Bučková (42) dostala díky seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde hrála seriálovou dceru Petra Rychlého (primář Čestmír Mázl). Momentálně ji diváci vidí v seriálu Hlava Medúzy, kde ztvárňuje kapitánku Sabinu.

Tam ještě herečku zdobil dlouhý cop. Na nové natáčení si ale herečka musela nechat zkrátit vlasy. Sice nemohla do klasického kadeřnictví, ale vlasy si zkrátila pro dobrou věc.

„Za těch pár lockdownů mi opravdu hodně dorostly a byla to už nuda. Když bylo potřeba zkrátit je kvůli roli, měla jsem nutkání udělat výraznější změnu,“ řekla Super.cz Bučková.

Ta si nechala vlasy zkrátit o 10 centimetrů a darovala je na dobré účely. Z jejích vlasů se totiž bude dělat paruka pro onkologické pacienty. „Ženě to může obrovsky zvednout sebevědomí v době, kdy bojuje s nemocí, což vím i ze zkušenosti z mého blízkého okolí,“ dodala herečka s tím, že je to lepší, než aby její vlasy skončily v koši.

„Nemusíte je mít po pás. Ne každý může podpořit někoho finančně, obzvlášť teď. A tohle nic nestojí. Je to skvělej pocit,“ uzavřela s úsměvem herečka, jež natáčí i se zahraničními produkcemi. Natáčela například seriál Carnival row s hvězdným Orlando Bloomem.

Reklama

Další články

Načítám