Hlavní obsah
Článek

Pandemie koronaviru se podepsala na životě a práci většiny umělců. Výjimkou není ani Markéta Konvičková (29). Zpěvačka má ale přece jen jednu výhodu, spíš než uměním se teď zaobírá rodičovstvím. Loni v září přivedla na svět dceru Amálku. „Otěhotněla jsem ještě před tím, než vypukla pandemie,“ svěřila Super.cz.

„Pracovně jsem měla v plánu koncerty omezit a věnovat se víc rodině. Koncerty mi chybí. Měla jsem místo klasických šedesáti v sezóně jen dva, a z toho jeden online. Ale nehroutím se. Jsem optimista a zařídím se podle sebe.“

Na všem špatném se snaží Markéta najít nějaké pozitivum. „Můžu se naprosto soustředit na miminko. To jsem chtěla udělat bez ohledu na tuto situaci. Ale jsem společenský tvor, miluju lidi a jejich energii a těším se, až se zase postavím na pódium,“ uvedla.

Jak už to tak v životě bývá, když se zavřou jedny dveře, otevřou se jiné. Konvičková posílila tým pořadu Sama doma.

„Jsem teď v nové roli ’mluvící zpěvačky’ a moderuji z ostravského studia pořad Sama doma na České televizi, kam si zvu své hudební kolegy z branže. A těším se, až se tam bude moci zpívat,“ říká Markéta, která novou práci zatím zvládá bez profesionálního hlídání. „Babičky jsou nablízku a partner, pokud zrovna nelétá (zpěvaččin snoubenec René se živí jako pilot, pozn. red.), je s námi normálně doma,“ dodala Markéta Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám