Hlavní obsah
Článek

Taky to máte tak, že během dovolené u moře se u vás vytrácí pocit studu a nahota je pro vás po celém dnu stráveném v plavkách tak někam přirozenější? Stejně postavené to má i Simona Krainová (51).

Ta nejdřív rozdráždila fanoušky fotkami nahoře bez a nyní na dovolené na karibském ostrově Svatý Martin kromě vrchního dílu bikin sundala i spodní. Zapózovala z boku a tak šikovně, že je sice obnažená, ale intimní části jsou skryté. Figuru má skvělou, ostatně, jak Super.cz několikrát řekla, tvrdě na sobě pracuje.

Své tělo vnímá modelka jako pracovní nástroj a s nahotou nemá problém ani na prahu padesátky. I ve svém posledním kalendáři pro rok 2020 stanula před objektivem fotografa Lukáše Dvořáka nahá.

„Trvalo to pár měsíců, než jsem se dostala do formy. Pomohl hlavně běh. Pět dní v týdnu ráno běhám deset kilometrů, cvičím. A tady je výsledek dřiny," řekla tehdy pro Super.cz Simona.

„Nedělala jsem to jen pro obdiv ostatních, dělám to hlavně pro sebe. Nakopává mě to. Vidím, co to dělá s mým tělem, cítím se dobře, dobře se mi dýchá, limity překračuju s lehkostí. Baví mě si dávat nové cíle,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám