Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou nejnáročnější období života. Pavlína Pořízková (59) přišla o manžela Rica Ocaska (†75), jehož tělo sama objevila. Musela se vyrovnat s tím, že byla vyřazena z dědického řízení, a navíc se musela postarat o stěhování z domu, kde s manželem vychovávali syny Jonathana a Olivera.

Nyní se její život začíná vracet do normálu. První topmodelka českého původu se přestěhovala do nového bytu.

„Kruh se uzavírá. Můj nový byt se nachází doslova vedle mého úplně prvního bytu v tomto městě, který jsem si pronajala v roce 1983. Tak jsem zase tady. Jsem svobodná, ale nejsem si jistá svou budoucností. Ale jinak je obrovský rozdíl mezi mnou tehdy a nyní. Tehdy jsem stála na vrcholu útesu, připravená roztáhnout křídla, ale neměla jsem tušení, jak moc bolí naučit se létat,“ svěřila Pořízková, která do New Yorku přijela před téměř čtyřiceti lety budovat kariéru.

V minulosti Pořízková uvažovala o tom, že by si pořídila zázemí i ve své rodné zemi. „Pokaždé, když sem přijedu, mám chuť koupit byt v Praze, nebo někde na Moravě. Pak si uvědomím, že tady nikoho neznám, nemám tady kamarády. Co bych tady dělala?” položila řečnickou otázku v rozhovoru pro Super.cz. Nyní má Pavlína jistě jiné starosti s novým začátkem v Americe.

Za hudebníka Rica Ocaska se Pavlína Pořízková provdala v roce 1989. V roce 2018 oznámili rozluku, jež v té době už rok trvala. Mají spolu dva syny. Ocasek zemřel loni v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám