Hlavní obsah
Článek

V září roku 2018 se Týnuš Třešničkové (28) změnil svět. Influencerka se stala nehoda v luxusní restauraci v Istanbulu a utrpěla popáleniny druhého a třetího stupně na třetině těla. Dlouhé měsíce pak ležela v turecké nemocnici. Po návratu uvedla, že vztah s tehdejší partnerem, podnikatelem Viktorem Hájíčkem, nevydržel.

Nyní už je k hvězdě internetu s občanským jménem Kristýna Třešňáková osud milostivější. Poté, co se vyrovnala s následky nehody, přišla nová láska. „Jsem zamilovaná, na začátku je to vždycky hezké,“ řekla Super.cz o vztahu s novým přítelem Ladislavem.

Týnuš prozradila i to, jak se dali dohromady. „Přítel se mě snažil asi rok vytáhnout na kafe, než jsem povolila,“ svěřila.

Třešničková už pomýšlí i na budoucnost a společné bydlení, i když zatím s opatrností. „O společném bydlení se bavíme, ale nechci nic uspěchat. Jsem zvyklá bydlet sama a být samostatná,“ řekla Týnuš. „Mám rozjednanou koupi bytu, kam jsem se chtěla přestěhovat. Tak uvidíme, jestli si ho nechám jen jako investici,“ dodala youtuberka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám