Hlavní obsah
Článek

Lidem v showbyznyse se v pandemii koronaviru otočil život o sto osmdesát stupňů. Blogerka Týnuš Třešničková (28) ale patří mezi pár výjimek a příliš nezoufá. „Je pravda, že pandemii nepociťuji, protože jsem zvyklá pracovat online a převážně z domova,“ svěřila se v rozhovoru pro Super.cz blogerka a dále na toto téma uvedla: „Samozřejmě se zrušily některé akce, představení nových produktů a podobně.“

Nějak se ale život influencerky přece jen změnil. „Největší omezení pociťují v cestování. Obavy přece jen trochu mám, protože se neustále mění podmínky, a tak je těžké si něco plánovat,“ říká Týnuš.

I přes řadu omezení se ale blogerka do zahraničí podívala několikrát. S kamarádkami vyrazila na dámskou jízdu do Paříže, užívala si slunce na řeckém ostrově Santorini a nedávno se jí podařil majstrštyk, když se svým novým partnerem navštívila Rakousko, kam se kvůli povinné karanténě většina Čechů dlouho nepodívá. „Měli jsem naštěstí možnost dostat se na chvíli do německých a rakouských Alp díky tomu, že tam jel přítel pracovně,“ vysvětluje internetová hvězdička, vlastním jménem Kristýna Třešňáková.

Dálky ji nepřestávají lákat. „Teď plánuju spíš cestu za sluníčkem. Uvidíme, jak se celá situace vyvine,“ říká Týnuš Třešničková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám