Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lily Allen (38) opět našla štěstí v lásce a loni se provdala za herce Davida Harboura. Zpěvačka má z předchozího manželství dcery Ethel (9) a Marnie (8) a nyní zavzpomínala na období, kdy holčičkám nebyla takovou maminkou, jakou by si přála.

V roce 2014 se Allen a její tehdejší manžel Sam Cooper potýkali s finanční krizí a Lily musela odjet na světové turné. Odloučení od dcer jí nedělalo vůbec dobře a zpěvačka propadla drogám a alkoholu.

„Vdala jsem se, když mi bylo 24 a měla dítě, které zemřelo, tento měsíc to bude 10 let,“ zavzpomínala na další tragickou životní událost v podcastu The Recovery.

„Pak jsem porodila dvě další děti, ale půl roku po narození mé nejmladší, nám začali docházet peníze a musela jsem zase na cesty. Vážila jsem 89 kilo a vůbec si nepřipadala jako popová hvězda,“ uvedla s tím, že na turné nebyla připravená ani psychicky ani fyzicky.

„Cítila jsem se provinile, že jsem opustila děti takhle malé i kvůli tomu, jak jsem se chovala.“ Lily se o svých eskapádách během turné rozepsala i ve své biografii. Kromě depresí a závislostí také přiznala, že si platila prostitutky.

Dnes je však čistá, pravidelně navštěvuje skupinové terapie a s dcerami má skvělý vztah. „Vyzvedávám je a vozím do školy, kdykoliv můžu, vařím jim večeře a ony za mnou chodí se vším, co je trápí. To je pro mě nejdůležitější. Jsou to sebevědomé holčičky a nemyslím si, že by někdy mohly mít problém s drogami, jako jsem měla já.“

Překonání závislostí ji ostatně spojuje i se současným manželem. „Je čistý už 20 let. Nedávno jsme zrovna přemýšleli, co si tak počneme do budoucna s našimi životy,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám