Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Michaela Hávová ukázala zásnubní prsten, který jí 21. prosince nasadil partner, moderátor Petr Říbal. Míša promluvila o plánech na svatbu. Termín již mají, představu o místě také a pomalu se začíná pracovat i na svatebních šatech.

"Prstýnek je zlatý, přála jsem si vždycky takový, jsem moc ráda. Naznačovala jsem, jaký by to mohl být," řekla Super.cz Hávová.

Že ji partner požádá před Vánoci o ruku, nečekala. "Plánovala jsem si to jako každá holka někde v zahraničí, na speciálním místě. Tím, jaká je doba, tak to bylo úplně jiné. Petr mě požádal o ruku doma, absolutně jsem to nečekala," prozrazuje.

Míša už si fotografie různých svateb ukládá do telefonu několik let. O vysněné veselce má jasno. "Mám svatbu naplánovanou spoustu let. Mám záložky na Pinterestu, představy jsou jasné," usmívá se.

"Trošku máme problém s termínem, protože jsou už všechny plné. Vždycky jsem chtěla venkovní svatbu, stodolu, uvidíme, jaké místo bude k dispozici. Šaty jsem si vždycky přála od Sandry Markové, věřím, že vymyslíme něco krásného," dodala Hávová.

Reklama

Další články

Načítám