Hlavní obsah
Článek

Yuri Tolochko se v listopadu konečně “oženil“ se svou nafukovací pannou Margo, ovšem před Vánoci se mu panna rozbila a musel ji poslat na opravu, ať už to znamená cokoliv. Yuri to ovšem nevydržel a své “ženě“ byl nevěrný s jiným podivným předmětem.

Na svém instagramovém profilu, kde má už přes 100 tisíc sledujících, sdílel video, jak se mazlí s jakousi kovovou maskou, olizuje ji a sténá u toho.

„Takže to znamená, že podvádíš svou manželku?“ zeptal se Yuriho jeden ze sledujících v komentářích. „Možná. Nemůžu si pomoct, když je v nemocnici,“ zněla jeho odpověď.

Kazachstánský svalovec se na sociální síti často zvěčňuje ve sprše, v dámském spodním prádle nebo v paruce či s nejrůznějšími předměty, které ho vzrušují.

Předloni se svěřil světu se svou umělou partnerkou a o osm měsíců později ji požádal o ruku. Svatba měla původně proběhnout v březnu, ale kvůli pandemii koronaviru ji kuriózní pár odložil na podzim.

Svou partnerku popsal Tolochko jako prostořekou s něžnou duší. Nezbývá tedy než doufat, že ji brzy opraví a ona nevěrnému manželovi jeho nedávný prohřešek promine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám