Hlavní obsah
Článek

Minisérie Mělas to vědět (The Undoing) patří mezi nejúspěšnější v loňském roce. V psychologickém dramatu s nečekaným rozuzlením zazářili především Hugh Grant (63) a Nicole Kidman (56), která seriál také produkovala. Práce na něm ale herečku vyšla draho, do svých rolí se totiž vžívá až moc.

„Byla jsem pořád nesvá a cítila podivný tlak. Složila jsem se a musela si dát na týden pauzu, protože můj imunitní systém nepozná rozdíl mezi hraním a skutečností,“ přiznala v podcastu WTF s Markem Maronem.

Na konci natáčecího dne se Nicole často necítila dobře a trpěla nespavostí. „Až tak se to na mně podepsalo,“ doplnila s tím, že se, na rozdíl od mnohých kolegů, nikdy nenaučila během tvůrčího procesu vystoupit z role. „Prostě to nedávám,“ dodala.

V seriálu herečka ztvárnila psycholožku Grace Fraser, jejíž manžel Jonathan (Grant) je obviněn z brutální vraždy své milenky. Není tedy divu, že jí z role nebylo dobře.

Není to ale poprvé, kdy pro ni hraní bylo náročné. Ve veleúspěšných Sedmilhářkách si zahrála Celeste, právničku, kterou týral manžel Perry (Alexander Skarsgård). Brutální scény vzaly dech nejednomu otrlému divákovi.

Ačkoliv dramatické role sedí Kidman jako ušité, a proto je v poslední době nejspíš upřednostňuje, život jí zrovna neulehčují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám