Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lizzo (35) je prostorově výraznou dámou, která se za své oblé křivky nestydí. Držitelka tří cen Grammy je naopak hrdě vystavuje na odiv. A to přesto, že ne vždy je na ni pěkný pohled.

Těžkotonážní zpěvačka beze studu pózuje v prádle i plavkách a hrdě vystavuje na odiv pneumatiky tuku i své obří pozadí. Lizzo se prý má ráda taková, jaká je, a své tělo miluje. A to se prý pokoušela svůj organismus detoxikovat. Ani změna jídelníčku ale nepřinesla kýžený efekt, a tak zpěvačka váhu neřeší.

„Detoxikovala jsem svoje tělo a jsem pořád tlustá. Miluju svoje tělo a jsem stále tlustá. Jsem krásná a stále tlustá. Tyhle věci nefungují jen každá zvlášť. Pro lidi, kteří ke mně vzhlížejí, prosím nehladovte. Já sama jsem se nesnažila hladovět. Jedla jsem hodně zeleniny, pila vodu, jedla ovoce a proteiny a byla hodně na sluníčku, prozradila svůj recept na krásu ve svém podání Lizzo.

Do té se často pouštějí i výživoví odborníci. Tím, že Lizzo své tělo považuje za krásné a hrdě ho vystavuje, prý podporuje morbidní obezitu. Fitness trenérka Jillian Michaels se například vyjádřila, že bychom měli oslavovat její hudbu, a ne její tělo.

Prostorově výrazná zpěvačka reagovala po svém. Zveřejnila další foto své mohutné postavy. Jak se loni svlékala a vystavovala na odiv své tělo, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám