Hlavní obsah
Článek

Ještě se ani nezačalo natáčet a už se mluví o tom, kolik si hlavní hvězdy Sexu ve městě odnesou z nového projektu s názvem And Just Like That, pokračování kultovního seriálu. Do desetidílné série se ve spolupráci s HBO Max pustí Sarah Jessica Parker (59) (Carrie), Cynthia Nixon (54) (Miranda) a Kristin Davis (55) (Charlotte) a za každou epizodu by si měly odnést milión dolarů (21 574 000 Kč), píše Variety.

Ačkoliv se HBO prozatím nevyjádřilo ke zmiňovaným honorářům, částka milión dolarů za epizodu by nebyla překvapením. Pro hvězdy jako Nicole Kidman, Jeffa Bridgese, Sira Patricka Stewarta, Reese Witherspoon nebo Kerry Washington, které se pustily do seriálů se streamovacími společnostmi jako Netflix nebo Hulu, je tato suma standardem.

Parker, Nixon a Davis se navíc vrátí na obrazovky nejen jako oblíbené seriálové hrdinky, ale sérii budou také produkovat. Každý díl by měl mít 30 minut a začátek natáčení je naplánovaný na jaro.

Oblíbenou postavu náruživé a vtipné Samanthy budou ale diváci muset oželet. Kim Cattrall se k produkci nepřipojí, a jak prozradila na sociální síti Parker, její postava se v seriálu neobjeví ani v podání nikoho jiného. Mezi Parker a Cattrall dlouhodobě nepanují dobré vztahy.

Reklama

Další články

Načítám