Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka a herečka Nikola Ďuricová je stejně jako její kolegové již několik měsíců bez práce. Cítila však potřebu množství volného času využít k pomoci druhým a začala pomáhat v nemocnici. V současné chvíli tak obléká místo divadelních kostýmů uniformu zdravotní sestřičky.

Díky tomu se stala také jednou z prvních, kdo se nechal očkovat proti nemoci covid-19. O využití vakcíny zpěvačka vůbec nepochybovala. „Tím, že teď vypomáhám jako zdravotník v Nemocnici svaté Alžběty, mi přišla výzva z nemocnice na očkování proti covidu-19. Vůbec jsem nezaváhala, že bych snad měla tuto nabídku odmítnout,” řekla Super.cz půvabná zpěvačka, která také aktuálně zkouší hlavní roli Kristýny v připravovaném hitmuzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway.

„Po vakcinaci jsem měla pocit, že jsem zeslábla, pobolívala mě hlava, ale postupně to odeznělo. Mírná bolest zůstala pouze v místě vpichu,“ svěřila Nikola.

„Momentálně se cítím dobře. V této situaci považuju očkování za správné rozhodnutí, abychom se mohli co nejdříve vrátit do normálu,“ dodala půvabná blondýnka.

Související témata:
Vakcína

Reklama

Další články

Načítám