Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tomto období roku vyráží Lucie Bílá (58) pravidelně na svou chalupu v Českém ráji a užívá si zde kouzelnou zimní atmosféru. „Příroda je teď jediné, co funguje beze změn, a tak do ní utíkám ráda. Jsem venku se zvířaty, jen tak koukám do údolí, a pak topím v kachlových kamnech, poslouchám praskání ohně a na nic nemyslím, nebo se o to snažím,“ svěřila Super.cz Lucie Bílá.

V historickém stavení s přilehlým rybníkem a stájemi plnými zvířectva jí dělá společnost její partner Radek Filipi. „I můj partner si to místo zamiloval. Je nám tu dobře, ale dlouho nic nedělat nedokážeme,“ říká zpěvačka.

Do Českého ráje neodjíždí pár jen za relaxací. „Radek se doma chystá na mistrovství Evropy v Polsku a já plánuji dva zajímavé hudební projekty, které mám v hlavě už dlouho a letos, bez ohledu na cokoli, jdu do jejich realizace,“ upřesňuje Bílá.

Během pandemie, kdy zlatá slavice nemůže vystupovat, se tak rozhodně nenudí. Zvládla dopsat knihu s názvem Posílám to dál, zrekonstruovat hospodu a divadlo, kterému propůjčila své jméno. „Je naivní představa, že mám teď volněji než dřív, musím se hodně otáčet, abych se postarala o živobytí svých zaměstnanců. Chvála bohu, mám hlavu a ruce,“ říká Lucie Bílá.

Chalupu Lucie Bílá koupila od svého bývalého životního partnera Petra Kratochvíla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám