Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli opatřením proti šíření nemoci covid-19 se letos do hor mimo Českou republiku většina Čechů jen tak nepodívá. To Veronika Kopřivová (33) a Miroslav Dubovický měli štěstí. Ještě než odletěli za teplem na Maledivy, užívali si zimní radovánky v Lichtenštejnsku.

„Přítel tam musel kvůli pracovní schůzce, takže jsme spojili příjemné s užitečným a udělali si krátký výlet,“ rozpovídala se v rozhovoru pro Super.cz bývalá partnerka Jaromíra Jágra o svém výletě do jednoho z nejmenších států Evropy.

Dnešní doba přináší pro cestování celou řadu komplikací. Známá dvojice si ale se vším poradila.

„Testy jsme měli, ale žádné kontroly nebyly a nic nikdo vidět nechtěl, na hranicích jen občanský průkaz, takže cesta byla bez problému,“ řekla nám Veronika, kterou ale omezení stejně dohnala.

„Bohužel v den, co jsme přijeli, všechno ve městě zavřeli, restaurace, obchody, zkrátka jako u nás, ale na horách byly jak sjezdovky, tak i výdejní okénka s občerstvením otevřeny,“ krčí rameny.

A měla dvojice aspoň šanci vyrazit na svahy? „Na lyžovaní a snowboard nebyl čas, ale udělali jsme si hezkou procházku a zablbli v horách na sněhu. Prostředí bylo krásné,“ uzavřela Veronika Kopřivová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám