Hlavní obsah
Článek

Muzikálová a operní pěvkyně Michaela Gemrotová (38) je v 7. měsíci těhotenství. Jak Super.cz jako první informoval, otěhotněla loni v září krátce po zásnubách s podnikatelem Jiřím Štikou. Na svatbě, která se konala v říjnu, to však ještě netušila.

Míša nyní prozradila pohlaví miminka. "Bude to holčička. Máme za sebou speciální test z krve, který nahrazuje vyšetření plodové vody. Vše vyšlo na výbornou, musím to zaklepat. Jsme šťastní a moc vděční," řekla Super.cz Gemrotová.

"Slyšela jsem o těhotenských nevolnostech, ty se mi relativně vyhnuly. Slyšela jsem o těhotenské cukrovce, a ta se mi naštěstí vyhnula zcela. Ale neslyšela jsem o těhotenské barvosleposti a jsem přesvědčena, že existuje, a že postihne 99,9% žen respektive rodičů," dodala se smíchem zpěvačka.

"Je tolik nádherných barev a já rozhodně nejsem z těch lidí, kteří by oblékali své holčičky jen do růžové. Moje barevné spektrum se záhadně výrazně zúžilo. První šatičky, dupačky a bodýčka máme růžové," dodala Gemrotová.

Míša prožívá nejkrásnější rok svého života. "Jsem vděčná, pokorná, milující a úplně vyrovnaná. To, co prožívám, je sen," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám