Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Regé-Jean Page (31) a Phoebe Dynevor (25). Jména představitelů hlavních rolí seriálu Bridgertonovi (Bridgerton), který koncem prosince uvedl Netflix, v posledních dnech diváci skloňují ve všech pádech. Zajímá je jediné: tvoří seriáloví Simon a Daphne pár i ve skutečnosti?

Fanoušky zklameme, podle vyjádření britského herce nikoli. „Myslím, že všechno, co potřebujete vědět, je zachyceno na kameru. Proto jsme to pro vás prezentovali tak krásně,“ popřel Page se smíchem v rozhovoru pro magazín Access drby o tom, že k sobě s kolegyní mají blízko.

Seriál Bridgertonovi je zasazen do počátku 19. století a prostředí britské aristokracie. Odehrává se během jedné společenské sezóny v Londýně, kdy se vdavekchtivé dívky snaží zaujmout bohaté gentlemany. Veškeré dění, především to pikantní, pak komentuje tajuplná autorka všemi hltaných článků s drby z vysoké společnosti, lady Whistledownová.

Kdo jsou představitelé Simona a Daphne?

Regé-Jean Page se narodil v Londýně, část dětství strávil v Zimbabwe, odkud pochází jeho matka. Jeho první velká role přišla s dramatickým seriálem BBC Waterloo Road, objevil se také v seriálech Čerstvé maso nebo Kořeny.

Phoebe Dynevor se narodila do herecké rodiny, její matka Sally Dynevor je hvězdou populárního seriálu Coronation Street. Phoebe začínala hrát už v dětském věku, na kontě má deset seriálových projektů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám