Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně žádné Maledivy, Dubaj nebo Zanzibar, kam známé tváře létají, protože to skoro nikam jinam prostě nejde. Modelka Simona Krainová (51) s manželem Karlem Vágnerem objevili další destinaci, kam se dá odletět jen s negativními PCR testy a bez karantény na místě. Užívají si dovolenou na Nizozemských Antilách.

Na ostrov St. Maarten, který leží v Karibiku a patří zčásti Francii a z části právě Holandsku, odletěli přes Amsterodam a nemůžou si výběr vynachválit. "Je to tady moc hezké," napsala Super.cz Simona, která ani na dovolené nevynechává svůj pravidelný běh. Ostatně na pláži se běhá daleko líp než v promrzlém Česku.

Simona Krainová si i s manželem nechala odsát tuk z břicha. Co o tom řekla Super.cz?

Dlouhou dovolenou ale s manželem neplánují. "Jsme tady na deset dní. Kdybychom neměli doma děti, tak se do Česka ani nevrátím," dodala s dávkou nadsázky Simona, která se pochlubila i sexy snímky bez horního dílu bikin, kdy jí ňadra zakrývají jenom vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám