Hlavní obsah
Článek

Populární herec, dabér a zpěvák Josef Zíma (91) se prozatím covidu úspěšně vyhnul. Jak ale prozradil Super.cz, nechce čekat, až nemoc zaútočí i na něj a nechá se raději očkovat.

„Spoléhám hodně na vakcínu, nechám se okamžitě očkovat, hned jak to bude možné,“ svěřil se nám princ Radovan z pohádky Princezna se zlatou hvězdou.

Při vzpomínkách na nedávno zesnulého spolužáka a přítele Iva Niederleho se herec svěřil, že z jejich ročníku na DAMU už jich zůstalo jen pár, a proto si také uvědomuje, že ve svém věku patří do rizikové skupiny. Na vakcínu si ale prozatím musí ještě počkat.

„My důchodci, co se staráme sami o sebe, se máme hlásit po 15. lednu. Ti, co žijí v domovech důchodců, byli se zdravotníky první na řadě. Zaregistuju se a budu čekat, až mi zavolají. Jsem ohrožený druh,“ dodává Josef Zíma s nadsázkou.

Radost mu v této nelehké době dělá rodina, se kterou se pravidelně navštěvuje. „Jsem doma, kde mám dceru s manželem a každou chvíli jsou tu pravnoučata. Je tady veselo a naštěstí netrpím tím, že bych byl sám."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám