Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho stav je horší, než se zdálo. Když na Silvestra moderátora Petra Vojnara hospitalizovali v pražské Ústřední vojenské nemocnici a hned druhý den šel pod kudlu, věřil, že s vyoperovaným žlučníkem bude mít to nejhorší za sebou. Bohužel tomu tak není.

"Zřejmě mě čeká ještě další operace, protože doktoři mají podezření, že mi ještě nějaký kamínek utekl do žlučových cest, protože mám stále špatné výsledky testů," řekl Super.cz Petr několik dní po operaci. To ještě doufal, že ho před víkendem pustí domů. Ukázalo se ale, že jeho stav je horší, než si myslel.

Vojnar načíná druhý týden v nemocnici a neví, kdy ho pustí. Kromě žlučníku, který už je na pravdě boží, to bohužel odnesla i slinivka. "A to už taková legrace není. Nezachycenej problém se slinivkou totiž nezřídka končí smrtí. A problém je, že slinivka ti v drtivý většině dopředu signál nedá. Furt je lepší být chvilku jako cedník, než nebýt vůbec," svěřil plný strachu.

Radí i všem ostatním, aby problémy s vnitřními orgány nepodceňovali. "Měli byste okamžitě vystartovat k lékaři a trvat na všech možných a dostupných vyšetřeních. Hlavně na sonu žlučníku, slinivky, žaludku a klidně i jater a ledvin. Mě deset let posílali odevšud domů, že prý asi stres," doporučuje.

"Dokonce i den před operací v ÚVN mě poslali domů z jiného zařízení, že prý cajk a asi stres," svěřil Super.cz s tím, že jinou pražskou nemocnici, kde byl na pohotovosti, jmenovat nechce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám