Hlavní obsah
Článek

Lenka Filipová po třech letech vydává novou píseň. Jde o duet s dcerou Lenny (30) a ústřední song nového seriálu Kukačky. Jmenuje se Samotní nejsme nic a tématem je vztah rodiče a dítěte.

Hudbu složil David Solař, autorkou textu je Ester Brožová. Videoklip k písni režíroval Marek Jarkovský, jenž do něj zakomponoval záběry ze seriálu i z rodinného archivu zpěvaček.

„Písnička v češtině a písnička s mojí mamkou byly asi dvě nejčastěji kladené otázky, se kterými jsem se v posledních letech setkávala. Jsem proto ráda, že posluchačům můžeme nabídnout něco nového, co splňuje obojí,“ říká Lenny.

„Tento singl určitě není naší první ani poslední spoluprací, ale myslíme, že názorně ukazuje, že na věci musí být ten správný čas,“ shodují se obě Lenky.

Seriál Kukačky pojednává o dvou rodinách, které po letech zjistí, že jim děti v porodnici vyměnili. Jeho hlavním sdělením je podle režiséra Bisera Arichteva to, že by si měli lidé vážit rodiny, pečovat o vztahy v ní a mít na mysli, že nic není samozřejmé. První díl uvede Česká televize v pátek večer.

Reklama

Další články

Načítám