Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako krásná reportérka Sue v Krokodýlu Dundeem se proslavila po celém světě, role přitom měla pro Lindu Kozlowski i osobní význam. Při natáčení se dala dohromady s představitelem hlavní postavy Paulem Hoganem. Herečka, která 7. ledna oslavila 63. narozeniny, se někdejší profesi už dvě desítky let nevěnuje.

Kozlowski natočila celkem tři filmy o neohroženém dobrodruhovi Dundeem, nejúspěšnější byla jednička z roku 1986. Druhý díl následoval o dva roky později a v roce 2001 se hrdinové vrátili ještě ve filmu Krokodýl Dundee v Los Angeles. Ten se však už divácké přízně nedočkal.

Ještě před „Krokodýlem“ se Kozlowski objevila v úspěšném televizním filmu Smrt obchodního cestujícího. Další význačné role už ale nepřišly a v roce 2001 s herectvím skončila.

Za Hogana se provdala v roce 1990, o osm let později se jim narodil syn Chance. Roku 2014 jejich manželství oficiálně skončilo. Pro herce šlo o třetí rozvod s druhou ženou. První manželku Noelene Edwards si bral dvakrát.

Reklama

Další články

Načítám