Hlavní obsah
Článek

Herci ze seriálu Slunečná se po svátcích vrátili na plac a začali natáčet nové díly. Ještě před tím absolvovali nezbytné testy na koronavirus. Návrat na plac si hodně zostra vychutnal i Vladimír Polívka (34), který nový rok přivítal pěknou fackou.

„Na natáčení Slunečné jsem se opravdu těšil, protože mě hned první den čekala akční scéna. Víc toho prozradit nemůžu, ale rvačku jsem si užil. Kolega Leoš Juráček se do toho tak vložil, že mi natrhl ret,“ prozrazuje herec s úsměvem a dodává, že ho tyto scény baví a většinou, pro diváky možná překvapivě, probíhají v klidném duchu. „Na natáčení nás vždy hlídá kaskadér a koordinátor Petr Drozda. Je nejlepší ve svém oboru a jsem rád, když se na place potkáme.“

Vladimír v něho má důvěru, takže se na scény nepřipravuje a naslouchá pokynům režiséra a kaskadéra. Diváci si ale na tuto scénu budou muset ještě chvíli počkat, neboť se natáčí s velkým předstihem.

A jak si Vladimír Polívka užíval sváteční volno? „Svátky jsem prožil s rodiči na Moravě, kde jsme se navštěvovali, a byl jsem moc rád za ten klid a volno,“ nechal se slyšet seriálový Lukáš Verner. Po herecké práci se mu ale už stýskalo, a tak byl rád, že se začalo natáčet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám