Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Belgická návrhářka Diane von Fürstenberg překvapila své sledující na Instagramu, když se jim ukázala v plavkách a bez make-upu. „Jsem blázen, že tohle zveřejňuji? Buďte na svůj věk pyšní, je totiž důkazem, že jste žili. Lásku všem,“ napsala k selfíčku slavná návrhářka.

Ihned se dočkala obdivných komentářů od svých slavných kamarádek. Kris Jenner i Kate Bosworth jí napsaly nezávisle na sobě, že je krásná. „Vypadáš fantasticky,“ napsala také herečka Andie MacDowell.

Diane se v 18 letech provdala do aristokratických kruhů. Jejím manželem byl princ Egon z Fürstenbergu, se kterým má dvě děti. S ním se rozešla ve stejném roce (1972), v jakém založila své podnikání. O čtyři roky později přinesla do světa módy revoluční model šatů – zavinovací. Mají tisíce variant a sluší každé ženské postavě. Díky tomu se jí dostalo popularity po celém světě a zrodil se její multimiliónový byznys. U šatů samozřejmě nezůstalo a její značka nabízí dnes i boty, šperky a doplňky.

Diane se časem také stala motivační osobou a napsala i několik knih. Nejslavnější z nich je autobiografie The Woman I Wanted to Be (Žena, jíž jsem chtěla být).

Reklama

Další články

Načítám