Hlavní obsah
Článek

Herec, moderátor, scenárista, a jak o sobě sám s humorem tvrdí, také malíř, bagrista, pyšný otec, abstinent a budoucí nekuřák Filip Čapka (46) je novou posilou seriálu Ulice, kde hraje roli bankéře a otce pětičlenné rodinky Klímových.

Na to, aby kývnul na nabídku do nekonečného seriálu, mu pomohla osobní zkušenost jeho nejlepšího přítele Adriana Jastrabana alias Bedřicha Lišky, který v seriálu působí od jeho začátku.

„Je to můj kamarád, přítel, vynikající herec, druhý sourozenec. Mé druhé já sedm let v olomouckém divadle a poté dlouhá léta tady v Praze. Hodně jsme se toho spolu naučili, pochopili, objevili. V herectví i v životě. Před pár lety se naše cesty rozdělily, abychom se opět potkali na Ulici,“ říká Filip Čapka.

Vzpomíná na to, když před lety kývnul na stejnou nabídku právě jeho nejlepší kamarád. „Když Adrian s Ulicí začínal, vlastně jsem to tak trochu prožíval s ním. A Ulici jsem sledoval. Před půlrokem jsem mu zavolal s tím, že budu Vítek Klíma a že jako na co si dát bacha a jak to tam chodí. Věřte, nevěřte, ozvalo se: V pohodě, tady nikdo neprudí, dobrá partička,“ prozradil herec.

Na rozdíl od ostatních herců, kteří se většinou sami na sebe nemohou v televizi ani podívat, Filip Čapka je pozoruhodnou výjimkou. „Dívat se budu. Patřím k těm hercům, kteří se vidět potřebují. Vždycky mě to posunulo dál v tom, co příště udělat jinak,“ překvapil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám