Hlavní obsah
Článek

Hvězda reality show Svatba na první pohled Natálka Mykytenko toužila po úspěchu dlouho. Dokonce se, jak Super.cz zjistil, účastnila modelingového kurzu Dominiky Mesarošové (38). V roce 2016 byla v Egyptě v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. "Můj projekt nebyla soutěž krásy, byl to camp, aby se holky naučily cvičit, líčit, zdravě jíst, pózovat a chodit na mole," řekla Super.cz Dominika.

Natálku Mykytenko si pamatuje. "Líbila se mi, měla krásný obličej, ale chyběla jí výška. A také byla oplácanější než teď, když byla v show Svatba na první pohled. Vždy na campu volíme na konci vítězku, tou se nestala," prozrazuje Mesarošová, která projekt organizovala desetkrát.

"Ráda bych se k tomuto projektu jednou vrátila, moc mě to bavilo. Bylo to jako moje dítě. Ale uzavřelo se krásných deset ročníků a život jde dál. Já otěhotněla a jsem tou nejšťastnější maminkou syna Eliána. Hlavním důvodem, proč se nepokračovalo, byly teroristické útoky v té době. Rodiče se báli děvčata pouštět do zahraničí, což chápu," dodala Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám